Kapster aan huis in Utrecht

kapster aan huis Utrecht

Niet iedereen vindt het prettig of handig om elke keer als je haar geknipt moet worden naar een kapsalon te gaan. Als je in Utrecht woont kun je in dat geval een afspraak maken met Josie’s Hairstyling. José Huiskamp (eigenaresse van Josie’s Hairstyling) werkt namelijk als kapster aan huis in Utrecht. Zij komt dus bij je thuis langs om jou van een nieuwe look te voorzien. Het maakt daarbij helemaal niks uit of je een man, vrouw of kind wilt laten knippen, want José heeft ervaring met alle soorten kapsels. Dat is super handig, want op die manier kun je ook een afspraak maken voor het hele gezin tegelijk! Stel je eens voor dat jullie allemaal apart naar de kapper zouden moeten. Dat levert voor een druk gezin ontzettend veel gedoe op, terwijl je gewoon die kapster aan huis uit Utrecht kunt inhuren. José knipt jullie allemaal tegelijk en ze is bovendien vele malen goedkoper dan reguliere kapsalons.

Waarom is de kapster aan huis in Utrecht zo goedkoop?

Het spreekt natuurlijk voor zich dat een kapster die bij je aan huis komt goedkoper is dan een kapster die in een salon werkt. José van Josie’s Hairstyling hoeft namelijk geen huur te betalen voor een pandje, en ook geen gas, water en licht, internetaansluiting, etcetera. Doordat ze zo’n lage kosten heeft kan ze dus de prijs voor het knippen heel laag houden. Dat is dus naast de praktische kant van een kapster aan huis in Utrecht ook een groot voordeel. En voor dat geld knipt ze je haren net zo goed als wanneer je naar een echte salon zou gaan. José heeft namelijk super veel ervaring als kapster. Op haar website kun je een portfolio bekijken met kapsels die ze geregeld knipt. Naast haar kappersskills heeft ze ook nog eens een goede smaak. Laat je dus gerust door haar adviseren als je een nieuwe look wilt maar je weet niet goed wat voor iets…

Bruidskapsel in de regio Utrecht

Als je specifiek op zoek bent naar een kapster aan huis in Utrecht die ook bruidskapsels verzorgt ben je bij Josie’s Hairstyling aan het goede adres. José vindt het maken van bruidskapsels een van de leukste dingen die er zijn, want het is heel bijzonder om deel uit te mogen maken van iemands mooiste dag in haar leven. Het verzorgen van een bruidskapsel komt heel nauw, en het is nodig om dit kapsel van tevoren al enkele keren uit te proberen. José zal je adviseren over een kapsel dat past bij jou en natuurlijk bij je jurk, en dit tot in de puntjes voor je verzorgen, zodat het de hele dag goed blijft zitten. Met een bruidskapsel van José weet je zeker dat je gaat stralen op deze bijzondere dag, en dat je nog de rest van je leven met een gelukkig hart kunt terugkijken op alle foto’s die op die dag gemaakt zijn, tevens doordat je haar zo mooi zat.